Два кіровоградських борці представлятимуть Україну в Ріо - де - Жанейро

Липень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 1019 | Коментарі: 0

Впродовж трьох днів, 10-12 липня, в Тернополі проходив відбірковий турнір для участі в чемпіонаті світу з греко-римської боротьби серед юнаків 1995 – 1998 р.н.

У змаганнях взяли участь кращі спортсмени України. Щоб завоювати право виступати під прапором України на чемпіонаті світу, потрібно було завоювати перше місце у своїй ваговій категорії.
Представник Кіровограда та Миколаєва Владислав Манін переміг у ваговій категорії до 85 кг., а Владлен Козлюк, який представляє Кіровоград і Одесу, завоював перше місце у ваговій категорії до 96 кг. Обидва спортсмени отримали право представляти Україну на чемпіонаті світу з греко-римської боротьби, що відбудеться в Ріо-де-Жанейро (Бразилія) у серпні 2015 року.
Ще один представник міста Кіровограда Ігор Козир посів у свої ваговій категорії сьоме місце.

Джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool