Два грабежі за день були розкриті по гарячих слідах кропивницькими патрульними

Серпень 30, 2018 | Новини | Переглядів: 650 | Коментарі: 0

У понеділок, 27 серпня, близько 13-ї години екіпаж патрульної поліції через службову радіостанцію отримав повідомлення про те, що на вулиці Велика Перспективна було скоєно грабіж.

Як з’ясували патрульні, невідома особа ривком з кишені літньої людини вихопила грошові кошти у сумі 350 гривень та побігла по Студентському бульвару в напрямку вулиці Михайлівська. Зазначимо, що поліцейських викликали небайдужі громадяни.

Патрульні одразу почали відпрацьовувати можливі напрямки руху грабіжника та виявили схожу на нього особу на вулиці Євгена Маланюка. Потерпілий упізнав у ймовірному злочинцеві свого нападника. Також інспектори з’ясували, що за день до цього, ймовірно, цей громадянин учинив крадіжку гаманця з грошима у жінки.

Годиною пізніше того ж дня в дворі будинку на проспекті Винниченка 32-річна жінка вирвала з рук громадянки сумку та спробувала втекти. Але за лічені хвилини за викликом прибули патрульні та виявили неподалік імовірну грабіжницю.

В обох випадках поліцейські забезпечили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу, якій і було передано ймовірних злочинців.

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool