ДТП: Збив пішохода та втік

Лютий 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1699 | Коментарі: 0

У м. Кіровограді затримано водія, який смертельно травмував пішохода і з місця ДТП втік. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області 

В м. Кіровограді водій невстановленого авто скоїв наїзд на пішохода і з місця ДТП поїхав. Пішохід, 58-річний мешканець с. Кагарлик Новоархангельського району, від отриманих в ДТП травм загинув на місці пригоди.

На місце події негайно прибули працівники ДАІ. Почалася кропітка робота з розшуку власника автомобіля. Були обстежені прилеглі дороги, найближчі населені пункти, встановлювалися ймовірні свідки події. Вже через добу правоохоронці затримали транспортний засіб, за кермом якого знаходився 45-річний житель Новоархангельського району.
На разі по даному факту ведеться слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool