ДТП на автодорозі «Знам’янка -Луганськ - Ізварине» (ФОТО)

Грудень 16, 2011 | Новини | Переглядів: 2180 | Коментарі: 0

15 грудня 2011 року по телефону 102 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі сполученням «Знам’янка -Луганськ – Ізварине» сталася ДТП і є потерпілі. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області  

На місці аварії інспектори ДАІ встановили, що 15 грудня 2011 року близько 7.00 год. на 69 км. 900 м. автодороги сполученням «Знам’янка -Луганськ – Ізварине» водій автомобіля «VOLKSWAGEN PASSAT», 40-річний житель Донецької області, в умовах обмеженої видимості (туман) рухаючись зі сторони м. Олександрія в напрямку м.Дніпропетровськ, у стані стомлення заснув за кермом та здійснив виїзд на узбіччя смуги зустрічного руху, де допустив наїзд на автомобіль «Mersedes Vito 110D», який стояв на узбіччі. 

Внаслідок ДТП водії даних автомобілів загинули на місці пригоди, а пасажир автомобіля «VOLKSWAGEN PASAT» отримав тілесні ушкодження з якими був доставлений до Олександрійської ЦМЛ.
За даним фактом ДТП триває перевірка.

ДТП на автодорозі «Знам’янка -Луганськ - Ізварине» (ФОТО)

ДТП на автодорозі «Знам’янка -Луганськ - Ізварине» (ФОТО)

ДТП на автодорозі «Знам’янка -Луганськ - Ізварине» (ФОТО)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool