ДТП на автодорозі «Канів - Чигирин - Кременчук»

Жовтень 26, 2011 | Новини | Переглядів: 1454 | Коментарі: 0

22 жовтня 2011 року близько 13.00 год. на 182 км 500 м автодорозі сполученням «Канів – Чигирин – Кременчук» водій легкового автомобіля «Ваз 2106», 44-річний житель м. Світловодська, відволікшись від керування, виїхав на зустрічну смугу руху де допустив зіткнення з автомобілем марки «Опель - Кадет», яким керував 26-річний житель м. Чигирин. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області 

Внаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а пасажира автомобіля «Опель - Кадет» із тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсом головного мозку було доставлено до Світловодської ЦРЛ.
За даним фактом ДТП триває перевірка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool