Дружба скінчилась ножовим пораненням

Серпень 05, 2011 | Новини | Переглядів: 1686 | Коментарі: 0

Працівники Управління карного розшуку УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 23-річного раніше судимого жителя Новгородківського району, який переховувався у місті Києві. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Події розгортались у смт Новгородці. Потерпілий, 29-річний місцевий житель, відпочивав з компанією у місцевому барі. Згодом спільне застілля переросло у конфлікт. Відтак, чоловік вирішив звернутися за допомогою до знайомого, оскільки вважав, що суперечка може закінчитися бійкою.
Підмога не забарилась. До закладу прибув друг із кількома знайомими. Втім, ситуація різко змінилась. У потерпілого з товаришем, який і мав допомогти, виникло непорозуміння і «захисник» наніс чоловіку ножове поранення у живіт. Скориставшись тим, що усі свідки події кинулись надавати першу допомогу потерпілому, зловмисник втік з місця пригоди.
Пораненого було доставлено до центральної районної лікарні. Медпрацівники відразу повідомили про чоловіка з ножовим пораненням правоохоронців.
У результаті проведення оперативно-розшукових заходів співробітники УКР УМВС в області підозрюваного затримали у Києві, де він переховувався у родичів. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 15 (замах на вчинення злочину), ч. 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool