Другий всеукраїнський етнофестиваль «До Василя на Василя»

Січень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 847 | Коментарі: 0

13 січня ТК «Буковель» вдруге збере на етнофестивалі «На Василя до Василя» шанувальників прадавніх звичаїв та традицій, людей , які люблять жарти та сміх і які вміють радість дарувати іншим

Адже за старих часів вважалося, що в новорічну ніч , з 13 на 14 січня, сходяться сонце і місяць, і це є початком всього нового. А щоб цей рік був щасливим, його слід розпочати, відкривши душу доброму настрою, в колі добрих та веселих людей.
Отож на теренах ТК «Буковель» відбудеться театралізоване народне дійство - народна забава «Маланка», лунатимуть дзвінкоголосі колядки, щедрівки та пісні, щирі віншування; пара за парою закружляють у народному танці гості курорту, чарівні звуки скрипки та цимбал заполонять гори.
Пан Василь знову обіцяє просто неба у великому чугунному казані приготувати для всіх гостей найбільший в світі смачний гуцульський банош зі шкварками, грибами, бринзою, бо має намір встановити новий кухарський рекорд, щоб потрапити до «Книги рекордів України» та «Книги рекордів ТК «Буковель».

До участі у фестивалі запрошуються фольклорно-етнографічні колективи, «Маланки», солісти, ансамблі, хорові колективи та всі ті, хто бажає прославити Бога різдвяними піснеспівами, колядками та щедрівками. Усі учасники фестивалю будуть нагороджені дипломами та сувенірами.
Фестиваль проводиться за підтримки депутата Івано-Франківської обласної ради Олександра Шевченка.

Місце проведення фестивалю: туристичний комплекс «Буковель»,
с. Поляниця, Яремчанської міськради, Івано-Франківської області.

Збір учасників 13 січня 2013 року о 13.00 год. біля центральної рецепції.

Заявки на участь у фестивалі від учасників та партнерів просимо подати до 12 січня 2013 року
Деталі за телефоном: 067-342-87-69, 099-058-58-25
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool