Другий Відкритий Кубок із велосипедного туризму

Листопад 11, 2011 | Новини | Переглядів: 1260 | Коментарі: 0

5 листопада 2011 року у м.Знам’янка Кіровоградської області проведено Другий Відкритий Кубок з велосипедного туризму. Як і той рік сонячна погода сприяла велоаматорам у нелегких випробуваннях.

На початок змагань було зареєстровано 97 учасників з різних міст та селищ Кіровоградської області та приблизно стільки ж було уболівальників і гостей. Кубок вдруге проходив на території Чорного лісу м.Знам’янка.
Змагання проходили в трьох дистанціях: «Велокрос» (1,8 км), «Тріал» (150м) та «Фігурне водіння велосипедом». Усі учасники, від малечі до досвічених професіоналів, проявили завзяття та неабияку волю до перемоги. Змагання пройшли у чесній боротьбі, об’єктивне суддіство забезпечував спеціаліст суддівської колегії з обласного центру туризму Коломієць Н.А., тренер ДЮСШ Кошовий С.М.
Переможці у кожному виді змагань були нагороджені грамотами і медалями. А от щодо призів, то за ініціативи генерального спонсора змагань приватного підприємця, голови обласної організації ПП «Громадянська позиція» Щурова В.В. заохочувальні призи отримали абсолютно всі учасники кубку велосипедного туризму, якім на день змагань не виповнилось 18 літ.
Після важких змагань учасникам і гостям надавав сили смачний козацький куліш та гарячий чай з печивом.
Організатори та спонсори змагань впевнені у подальшому розвитку спортивного велотуризму у нашому краї та запрошують велоаматорів взяти участь у наступному Відкритому Кубку восени 2012 року.

Фото тут


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool