Другий розгром від кіровоградської «Зірки»

Лютий 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1020 | Коментарі: 0

Друга гра на Кубку Віктора Пожечевського принесла чергову перемогу з розгромним рахунком «Зірці». 7 лютого  кіровоградські футболісти з рахунком 3:0 завдали поразки господарю – «Полтаві».

 

 

Кіровоградці заволоділи ініціативою від стартового свистка, повністю контролювали перебіг гри, більше створили гольових моментів, чудово взаємодіяли один з одним, тому впевнена перемога над «Полтавою» стала закономірним результатом цього протистояння.

Авторами першого голу стали новачки команди: Лупашко виконав передачу з глибини поля на яку відгукнувся Локтіонов. Роман увійшов до штрафної, обіграв воротаря і на 22-ій хвилині відкрив рахунок. Другого голу чекати довелося недовго. За шість хвилин Локтіонов вже був у ролі асистента. Пройшовши флангом він зробив простріл на Загальського, який свого моменту не змарнував.

Потроїли перевагу підопічні Сергія Лавриненка у другому таймі. Третє взяття воріт теж не обійшлося без Романа Локтіонова, якого сміливо можна назвати героєм матчу у складі «Зірки». Фланговий прохід нападника нашої команди із подальшим прострілом у штрафний майданчик суперника у підкаті замкнув Чичиков, встановивши остаточний рахунок зустрічі.

У звітній грі футболісти «Зірки» сповна виконали тренерську настанову на гру – тримали під контролем м’яч, створювали моменти та досягли заслуженої перемоги. Господарі переважно займалися спробами забрати круглого, до початку замін у складі «Зірки» не створивши реальних загроз воротам Поштаренка. Павло з’явився після тривалого лікування травми, яку він отримав у Полтаві в листопаді минулого року.

Приємно, що левову частку в перемогу кіровоградців внесли новачки команди. Роблячи висновок на основі двох зіграних зустрічей, всі вони суттєво підсилили «Зірку», вписалися в ігровий стиль команди Сергія Лавриненка та виправдовують своє придбання якісними та ефективними діями на полі.

У третьому турі футболісти «Зірки» 10 лютого зіграють із «Нафтовиком-Укрнафтою».

 

ФК «Полтава» (Полтава) – «Зірка» (Кіровоград) – 0:3 (0:2).

7 лютого 2015 року (субота). Початок матчу о 11:00. Копили. База ФК «Полтава».

 

«Зірка»: 33. Поштаренко Павло, 2. Допілка Олег (к/к) (20. Фатєєв Дмитро, 58), 18. Новачок (17. Кривошей Єгор, 70), 55. Ковальов Максим, 11. Бацула Андрій, (13. Бочак Роман, 85), 8. Лупашко Владислав (5. Бочкур Роман, 58), 77. Чичиков Олексій (10. Рибалко Микола, 68), 22. Баранець Григорій (16. Баранець Борис, 63), 21. Загальський Ігор (7. Сідельник Денис, 78), 4. Мостовий Андрій (23. Осипенко Олексій, 75), 99. Локтіонов Роман (50. Акименко Олександр, 58).

В.о. головного тренера: Лавриненко Сергій.

Голи: 1:0, Локтіонов Роман (22); 2:0, Загальський Ігор (28); 3:0, Чичиков Олексій (55).

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool