Друге життя дитячим садочкам Кіровоградщини

Липень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 1512 | Коментарі: 0

11 липня 2011 р. Громадська організація «Територія успіху» влаштовує прес-тур. Організатори презентуватимуть відновлені та готові до роботи два дитячих садочки Кіровоградщини.

Конвенція про права дитини, у третій статті говорить про те, що держави-учасниці забезпечують, щоб установи, служби і органи, відповідальні за піклування про дітей або їх захист, відповідали нормам. Чи треба далеко йти, щоб зрозуміти, що не все гаразд наразі у нас із цими нормами, і, нажаль не мають наші діти гідних умов для розвитку вже починаючи із дитячого садочку.

Вже майже 20 років всі видатки по утриманню та ремонту більшості дитячих садочків, забезпеченню кухонним приладдям, посудом, постіллю, іграшками та іншим лежать на плечах батьків. Ось такі собі норми!

Взявши під опіку 2 дитячих садочка (с. В.Северинівка Кіровоградського району та с. Єлисаветградка Олександрівського району) громадська організація «Територія успіху», радо презентуватиме результати по відновленню зазначених установ. Всі відновлювальні роботи проводилися руками мешканців.
МФ «Відродження» була надана допомога в придбанні будівельних матеріалів.

Тож запрошуємо всіх бажаючих завітати на захід та побачити результати проведеної роботи.
Старт: 11 липня 2011р. о 10.00 за адресою: м. Кіровоград, п. Кірова,1, біля обласної телерадіокомпанії.
Контактна особа: Дуднік Інга, т. (0522) 27-09-63
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool