Друга сесія Кіровоградської міської ради продовжила свою роботу

Лютий 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1218 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 лютого, продовжила свою роботу друга сесія Кіровоградської міської ради. Саме із цього засідання впроваджується процедура поіменного голосування за кожне питання порядку денного сесії.

- Це надзвичайно важливо, - наголосив міський голова Андрій Райкович. – кіровоградці бачитимуть і знатиуть як народні обранці голосують і відстоюють інтереси громади міста.

На початку засідання депутати підтримали низку запитів своїх колег щодо виділення матеріальної допомоги мешканцям міста на лікування, створили тимчасові депутатські комісії, які вивчать діяльність комунального підприємства “Кіровоград – Благоустрій”, зроблять аудит якості асфальового покриття на дорогах Кіровограда після зимового періоду та перевірять законність забудови скверу Аксьонкіна.

Крім того, народні обранці зменшили розмір плати на землю для гаражних кооперативів міста, яким за минулий рік доведеться сплатити до міської казни у сто разів більше, ніж у 2014 році.

Зважаючи на велику кількість пропозицій, у тому числі від громадських організацій, які надходять до міської ради щодо змін у проект Регламенту Кіровоградської міської ради, Андрій Райкович запропонував депутатській робочій групі з його підготовки додатково опрацювати документ і винести на розгляд вже наступного засідання.

Депутатський корпус також затвердив більшість винесених на розгляд міської ради галузевих програм соціально – економічного розвитку Кіровограда. Не пройшли депутатський контроль Програма будівництва, реконструкції та ремонту дорожньої системи в місті Кіровограді на 2016 рік, Прорама розвитку фізичної культури і спорту у Кіровограді на 2016 рік та Програма природоохоронних заходів місцевого значення на 2016 рік. У більшості випадків, на думку депутатів, у цих програмах не вистачало конкретизації їх кошторисів: на що та де будуть витрачатися бюджетні кошти. Відповідно, проекти рішень будуть теж доопрацьовуватися.

Міська рада не підтримала цього дня кандидатуру Романа Колісніченка, внесену Андрієм Райковичем для затвердження на посаді заступника міського голови.

На завершення сесійного дня депутатський корпус перейменував 16 вулиць обласного центру і вирішив питання землекористування, головним чином для учасників антитерористичної операції.
У роботі другої сесії оголошено перерву.

Джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool