ДПС у Кіровоградській області виступає проти зарплат «в конвертах» на виборах

Серпень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1070 | Коментарі: 0

ДПС у Кіровоградській області закликає осередки політичних партій, які беруть участь у парламентських виборах, належним чином оформити трудові стосунки із тимчасовими працівниками – агітаторами та персоналом виборчих штабів.

Згідно оперативних даних, у діяльності політичних організацій під час виборчої кампанії є розповсюдженою практика наймання робітників без офіційного працевлаштування та виплата заробітної плати «в конвертах», що є порушенням податкового та трудового законодавства. Крім того, це підвищує небезпеку того, що працівники можуть залишитися без обіцяних грошей по завершенню виборів.
Тому ДПС у Кіровоградській області рекомендує всім потенційним або діючим агітаторам, координаторам, спостерігачам, іншим фахівцям вимагати від осередків політичних партій та штабів кандидатів у народні депутати підписання цивільно-правового договору чи трудової угоди – документу, який гарантуватиме їхні права, в тому числі на повну своєчасну оплати праці та інші передбачені законом преференції.
 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool