ДПС у Кіровоградській області повідомляє

Січень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1313 | Коментарі: 0

Увага! Нові реквізити рахунків для сплати збору на розвиток виноградарства, садівництва та хмелярства!

ДПС у Кіровоградській області повідомляє, що відповідно ст.10 Закону України від 06.12.2012 №5515-VI «Про Державний бюджет України на 2013 рік» надходження збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства (код бюджетної класифікації 19060100) зараховуються до загального фонду Державного бюджету (в 2012 році вони надходили до спеціального фонду Державного бюджету), в зв’язку з чим змінились рахунки для зарахування коштів в 2013 році. Нові рахунки Держказначейства починають діяти з 21 січня 2013 року.
Реквізити рахунків розміщені в Центрах обслуговування платників податків органів ДПС області, а також на веб-сайті ДПС у Кіровоградській області за адресою: http://kr.sts.gov.ua у розділі „Бюджетні рахунки”.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool