ДПС: номер облікової картки може бути внесений до паспорту

Жовтень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1047 | Коментарі: 0

Згідно зі статями 63 та 70 Податкового кодексу України (надалі в тексті – Кодекс) після реєстрації фізичної особи як платника податків, за його зверненням, або законного представника чи уповноваженої особи орган ДПС видає документ, що засвідчує реєстрацію у ДРФО (Державному реєстрі фізичних осіб).

Таким документом є картка платника податків. Порядок її видачі встановлений наказом ДПА України від 17.12.10 №954 "Про затвердження Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та втрату чинності деяких наказів Державної податкової адміністрації України" (надалі – Положення). Додатком 2 до Положення встановлена форма картки, у якій вказується реєстраційний номер облікової картки платника податків
Водночас, згідно з п. 70.10 Кодексу, органом ДПС за місцем проживання фізичної особи на прохання такої особи до паспорта громадянина України можуть бути внесені (сьома, восьма або дев'ята сторінки) дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool