ДПА: Звітуємо через Internet

Червень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1344 | Коментарі: 0

Подання звітності в електронному вигляді – це економія часу та зменшення витрат, як для платників податків, так і для органів податкової служби. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

Для подання податкової звітності в електронному вигляді потрібно лише мати: доступ до мережі Інтернет, спеціалізоване програмне забезпечення для формування податкових документів в електронному вигляді у затвердженому форматі (стандарті), чинні посилені сертифікати ключів для платника податків і його посадових осіб та договір про визнання електронних документів.
Звітність, надіслана до податкового органу електронною поштою через мережу Інтернет із застосуванням посилених сертифікатів ключів електронного цифрового підпису, не потребує дублювання на паперових носіях.
Така система передачі електронних звітів значно прискорює здачу звітності та забезпечує отримання відповідних квитанцій про підтвердження дати та часу подання звіту, надає можливість оперативно отримати інформацію про стадію проходження електронного звіту та гарантує, звіт буде своєчасно доставлений в інспекцію. Для того, щоб здійснювати подання документів до податкової служби в електронному вигляді, потрібно укласти договір з податковою інспекцією про визнання електронних документів. При необхідності фахівці податкової інспекції нададуть кваліфіковану консультацію та допоможуть встановити безкоштовне програмне забезпечення для формування податкової звітності в електронному вигляді.
ДПА у Кіровоградській області запрошує суб’єктів господарювання долучитись до цієї прогресивної методики.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool