ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» попереджає

Травень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1833 | Коментарі: 1

Погасити заборгованість за тепло самостійно дешевше , ніж за судовими рішеннями !

На даний час ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» продовжує активну роботу щодо примусового стягнення заборгованості за послуги теплопостачання зі споживачів підприємства, які мають заборгованість.

Тільки з початку 2014 року ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» споживачам , які заборгували за спожиту теплову енергію, надіслано більше 1000 претензій з вимогою негайно погасити заборгованість.

Крім того , до судових органів подано понад 60 позовів до фізичних осіб про стягнення заборгованості в судовому порядку, з яких третина вирішена на користь підприємства , інші перебувають у стадії розгляду.

Переконливо пропонуємо боржникам терміново погасити заборгованість за послуги теплопостачання та наголошуємо на неухильному дотриманні своїх зобов’язань та сплаті нарахованих платежів за послуги з централізованого теплопостачання.

ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» попереджає, що несплата заборгованості у встановлені договорами строки, тягне за собою звернення підприємства до суду та винесення рішення про стягнення зі споживача основної заборгованості, пені, 3% річних, інфляційних втрат та витрат по сплаті судового збору, що значно збільшує суму заборгованості. До злісних боржників , які самостійно не виконують рішення суду по сплаті заборгованості, застосовується примусове виконання рішення суду зі зверненням стягнення на кошти, заробітну плату (заробіток), доходи, пенсію, стипендію боржника, а також арешт, вилучення та реалізація його майна.

Шановні споживачі ! Підприємство завжди готове піти назустріч своїм споживачам - враховуючи матеріальне становище боржника абонентний відділ укладає договори реструктуризації заборгованості., але чекає від вас своєчасного сплачування всіх рахунків, адже в іншому випадку може виникнути загроза залишитися без майна.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool