Доступність дошкільної освіти - це державна політика, яка повинна реалізовуватись на всій території Кіровоградщини, - голова облдержадміністрації

Березень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 817 | Коментарі: 0

Сергій Кузьменко планує і надалі відвідувати райони Кіровоградщини з робочими поїздками. Мета таких візитів – ознайомлення із цьогорічними планами та завданнями керівництва територій стосовно будівництва чи ремонту соціально-важливих об’єктів. Про це керівник ОДА повідомив на щотижневій апаратній нараді.

Цього тижня Сергій Кузьменко планує відвідати Долинський район.

"Звертаюся до голови райдержадміністрації: підготуйтесь і презентуйте мені ті проекти, про наміри реалізувати які ви заявляли на нещодавній співбесіді щодо завдань на 2018 рік. Хочу також зустрітися з керівництвом міста Долинська і обговорити питання функціонування дошкільного навчального закладу "Івушка", оскільки до мене звертаються батьки його вихованців стосовно його майбутньої роботи. Сподіваюся, що це лише непорозуміння, і ніякої конфліктної ситуації там немає, – зауважив Сергій Кузьменко. – Прошу уважно ставитися до питань, які стосуються дитячих садків. Ми сьогодні величезні ресурси виділяємо, щоб в області з'являлися нові дошкільні заклади, нові групи, є плани будівництва дитсадків "з нуля". Це державна політика і переконаний, що вона буде підтримана на всій території області".

Голова облдержадміністрації підкреслив, що представники місцевого самоврядування мають підтримувати державну політику і висловив сподівання на порозуміння з керівництвом Долинської стосовно вирішення зазначеної проблеми. "Якщо потрібна якась допомога щодо цього питання, то і обласна державна адміністрація, і районна державна адміністрація готові її надати", – наголосив голова ОДА.

Сергій Кузьменко також звернув увагу на ще одне проблемне питання Долинської – будівництво власного водогону. Він, зокрема, підкреслив, що вже отримано дозволи і розпочались роботи із вивчення запасів питної води. "До цього ми тільки багато говорили, що нам щось заважає це зробити. Тому давайте будемо генерувати роботу, а не генерувати шум, розповідаючи різні проблемні історії", – зауважив голова облдержадміністрації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool