Досить водити народ по семи колах чиновницького пекла,- Андрій Райкович

Травень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 2086 | Коментарі: 0

Сьогодні міський голова Кіровограда Андрій Райкович звернувся до керівників структурних підрозділів міської ради, і закликав стати відкритішими до людей.

- Під час особистого прийому громадян до мене часто звертаються люди, і розповідають про свої поневіряння від кабінету до кабінету міської ради, аби отримати дозвіл чи довідку. Я звертаюсь до всіх керівників виконавчих органів, а ви відповідну роботу проведіть зі своїми підлеглими: досить водити народ по семи колах чиновницького пекла! Тим більше, що переважна більшість тих, хто звертається – це ветерани, люди похилого віку, матері і дружини АТОвців. Поводьтесь з ними не як чинуші, а як уважні, солідні представники влади!

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool