Дорожньо-транспортна пригода в Олександрівському районі

Серпень 18, 2011 | Новини | Переглядів: 1549 | Коментарі: 0

В с. Ясинове Олександрівського району на перехресті вулиць Чигиринська та Першотравнева водій мотоцикла «Днепр МТ9», 26-річний місцевий житель, не врахував дорожньої ситуації, не вибрав безпечну швидкість руху, внаслідок чого допустив перекидання транспортного засобу. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області

В результаті аварії мотоцикл отримав технічні пошкодження, а водій мотоцикла із тілесними ушкодженнями у вигляді ЗЧМТ, переломом ключиці було госпіталізовано у Олександрівську районну лікарню.
Також травми отримав пасажир. У чоловіка – ЗЧМТ, перелом ребер, струс головного мозку. Дану особу було доставлено до лікарні.
За даним фактом триває перевірка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool