Дорожники Кіровоградщини зібрали гуманітарну допомогу для міліціонерів, які відбувають на службу в зоні АТО

Серпень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 947 | Коментарі: 0

Країна переживає фінансову кризу і військовий конфлікт одночасно. Українська армія виснажена і потребує всебічної підтримки населення.

Громадські організації, волонтерські рухи та просто небайдужі люди допомагають нашим солдатам, які знаходяться в зоні проведення Антитерористичної операції грішми, продуктами харчування, обмундируванням та медикаментами. Дорожники Кіровоградщини не лишилися осторонь і теж долучилися до доброчинного руху.
Бійці спеціальної роти судової міліції «Грифон» та Зведений батальйон патрульно-постової служби при УМВС України в Кіровоградській області відправляться в зону АТО для подальшого несення служби та стабілізації ситуації в країні. Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області, Кіровоградський облавтодор та його районні філії зібрали гуманітарну допомогу – продукти харчування, засоби особистої гігієни та білизну - для цих правоохоронців.
Вчора, 5 серпня, начальник Служби автодоріг Сергій Поліщук та голова профкому облавтодор Людмила Попова передали їм зібрані речі.
Основу вантажу склали продукти харчування - картопля, морква, цибуля, макаронні вироби, крупи, олія, сало, жир, тушонка, мед, цукор, пряники та вода. Крім того, на зібрані майже 17 тисяч гривень закупили чай, каву, солодощі, вологі серветки, туалетний папір, шкарпетки та спідню білизну.
- Ситуація сьогодні дуже напружена. Військовим багато чого не вистачає - оснащення, зброї, техніки, харчування… Щодня гинуть молоді хлопці, захищаючи не лише кордони нашої держави, а й спокій та незалежність її громадян. Ми не маємо права стояти осторонь і повинні всіляко допомагати військовослужбовцям, - говорить Сергій Поліщук. – Якщо кожен з нас внесе хоч маленьку лепту, ситуація значно покращиться. Сьогодні ми передали лише першу партію допомоги. Друга вже майже зібрана, тому найближчим часом теж буде відправлена в зону АТО. Хлопці не повинні голодувати в зоні бойових дій і повинні відчувати нашу вдячність та підтримку.
Склад гуманітарного вантажу не випадковий, адже військові самі склали список необхідного. Сергій Поліщук запевняє, якщо даний перелік потреб розшириться, дорожники будуть вишукувати можливості, щоб виконати і ці додаткові пункти.
Відділ зв’язків з громадськістю та ЗМІ Служби автодоріг в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool