Дорожники Кіровоградщини розпочали сезон

Квітень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 947 | Коментарі: 0

Будівельний сезон цієї весни дорожники Кіровоградщини розпочали досить жваво.

Як тільки-но погода дозволила, на дорогах загального користування одразу ж закипіла робота з ліквідації деформацій дорожнього покриття. В основному працювали на автодорогах державного значення: Н-14 Олександрівка – Кіровоград - Миколаїв, М-22 Полтава – Олександрія, Н-08 Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя, М-04 Знам'янка – Луганськ – Ізварине, М-12 Стрий – Тернопіль - Кіровоград - Знам'янка та ін.
Не зважаючи на скрутне економічне становище дорожньої галузі зокрема та держави в цілому, ремонт доріг на Кіровоградщині продовжується. Кожна філія ДП «Кіровоградський облавтодор», як головного підрядника робіт, проводила ремонтні роботи в межах свого району, та сьогодні зусилля об’єднали одразу кілька підприємств.
Так на автодорозі Н-14 Олександрівка – Кіровоград – Миколаїв км 95-107 були сконцентровані сили п’яти філій – Кіровоградський та Канатівський ДЕДи, Кіровоградський, Компаніївський і Бобринецький райавтодори. Застосовували традиційні технології з використанням гарячої асфальтобетонної сумішші.
Слід зазначити, що ця автодорога з досить інтенсивним рухом автотранспорту, тому тут вкрай важливо вчасно подбати про забезпечення відповідних умов для безпечного дорожнього руху.
З початку року на Кіровоградщині вже ліквідовано майже 32 тис.м2 ямковості. Сьогодні ж - 972 м2 .
Керівники Служби автодоріг, Кіровоградського облавтодору та філій підприємства особисто виїздили на місце проведення робіт, аби проконтролювати та впевнитися у якості виконання ремонту.
Та дбали дорожники не лише про дотримання технології ремонту, а й про власну безпеку. Враховуючи високу інтенсивність руху автотранспорту на місці проведення робіт, були дотримані всі вимоги по безпеці життєдіяльності – члени бригад одягнені у спецодяг, всі необхідні знаки та сигнальні причепи розставлені згідно інструкцій, на спецтехніці – ввімкнені «блимавки».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool