Доросле життя почав з пограбувань

Жовтень 19, 2011 | Новини | Переглядів: 1132 | Коментарі: 0

Працівники Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області затримали 18-річного жителя обласного центру за підозрою у скоєнні пограбувань. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Юнак приїхав до Кіровограда навчатись. Він винаймав житло, де мешкав разом із дівчиною, яка завагітніла. Грошей молодому чоловіку постійно не вистачало, підтримки у чужому місті не було, тоді він і знайшов «незаконний» вихід із ситуації.
Грабував підозрюваний серед білого дня лише жінок. Зірвані золоті прикраси, ланцюжки з підвісками, здавав у ломбарди та продавав на ринках міста. Виручене витрачав на прожиття. Збитки потерпілі оцінили у 20 тисяч гривень.
За даними фактами порушено кримінальну справу за ч. 1, 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
Працівники міліції перевіряють причетність молодика до інших подібних злочинів та звертаються до кіроовградців з проханням у разі, якщо відносно Вас було скоєно пограбування, повідомте до чергової чатини Кіровоградського міськвідділу міліції за номером телефону: 397-519.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool