Допоможіть знайти зниклу людину (ФОТО)

Серпень 01, 2011 | Новини | Переглядів: 2011 | Коментарі: 0

Новоукраїнський РВ УМВС України в Кіровоградській області розшукує безвісти зниклого Кобренюка Івана Леонідовича, 1963 року народження, жителя с. Мар’янівка Новоукраїнського району, який 2 червня 2011 року пішов з дому та до теперішнього часу його місцезнаходження невідоме. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області .

Його прикмети: на вигляд 48-50 років, зріст 170 см, середньої статури, обличчя овальне, волосся пряме темно-русяве коротке, очі темні карі, брови дугоподібні, ніс прямий.

Був одягнений: спортивні штани сірого кольору, капці.

Просимо усіх, кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження Кобренюка Івана Леонідовича, повідомити за номером телефону:
(251) 2-17-39
або до найближчого відділення міліції за номером: "102".
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool