Допоможіть встановити особу

Травень 25, 2011 | Новини | Переглядів: 1725 | Коментарі: 0

Новоукраїнський РВ УМВС України в Кіровоградській області просить допомогти у встановленні особи невідомого чоловіка, труп якого виявлено 27 квітня 2011 року в річці Чорний Ташлик біля водокачки у місті Новоукраїнка. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Його прикмети:на вигляд 50-60 років, зріст 175-180 см, повної статури, волосся коротке сиве, обличчя овальне, губи тонкі, очі світлі.

Особливі прикмети: на передпліччі правої руки татуювання у вигляді палаючого смолоскипу обвитого колючим дротом, на середньому пальці лівої руки - перстень у вигляді ромбу та на правій нозі татуювання-напис А+В.

Був одягнений:чорна шкіряна куртка, светр синього та гірчичного кольору, сірий светр з чорними вставками на рукавах та написом «67», джинси синього кольору, чорні шкіряні туфлі.

Якщо Ви володієте будь-якою інформацією про особу невідомого, прохання повідомити до Новоукраїнського РВ за номером телефону:

(0251) 2-17-39 або до найближчого відділення міліції за номером"102".


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool