Донецька область: внаслідок руйнування стіни житлового будинку постраждало 2 особи (ВІДЕО)

Квітень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

14 квітня о 7:10 у м. Костянтинівка у трьохповерховому житловому будинку (1935 року забудови, з 45 квартир лише в 13 квартирах мешкає 21 особа) сталося раптове руйнування зовнішньої стіни площею 100 кв.м та міжповерхових перекриттів другого під'їзду на площі 300 кв.м.

Внаслідок обрушення постраждало 2 особи, яких госпіталізовано до лікарні. 19 мешканців самостійно вийшли з будинку. Протягом 14 квітня підрозділи ДСНС та комунальні службами міста було демонтували пошкоджені стіни на площі 500 кв.м та частину крівлі на площі 200 кв.м. Для ліквідації наслідків обрушення залучалося 45 чол. та 17 од. техніки, у тому числі від Головного управління ДСНС в Донецькій області 39 чол. та 11 од. техніки. На місці події працювала оперативна група Головного управління ДСНС у Донецькій області, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool