Долю молодиків, які спеціалізувалися на викраденні радянських автомобілів вирішить суд

Січень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 1252 | Коментарі: 0

За матеріалами оперативників УБОЗ УМВС України в Кіровоградській області закінчено досудове розслідування стосовно групи автокрадіїв, які у період з травня по липень поточного року викрадали автомобілі та в подальшому продавали їх по запчастинах.

Організатором злочинної групи виявився раніше судимий 21-річний житель Кіровоградської області, який для втілення своїх намірів обрав з кола свої знайомих двух однодумців.
Ними виявились 21-річний житель міста Кіровоград та 24-річний житель Кіровоградської області, котрі також притягувались до кримінальної відповідальності, однак на шлях виправлення не стали та продовжили наживатись матеріальними благами інших людей.
Першою наживою став автомобіль ВАЗ-2121 «Нива», яким новостворена злочинна група заволоділа вночі на одній з вулиць Кіровограду, підібравши ключ від аналогічної моделі. В подальшому його розукомплектували в одному з орендованих гаражів та збули.
Відчувши свою безкарність та легкі гроші, молодики підготували другий набір ключів до дверцят та запуску двигуна, цього разу вже для автомобіля ВАЗ-2101. Знову ж таки дочекавшись нічного часу доби, хлопці пішли на «полювання». Знайшовши відповідний автомобіль, останні переконавшись у відсутності сигналізації заволоділи ним та за аналогічним сценарієм розібрали і почали продавати запчастини.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool