Долинська: пожежа у гаражному кооперативі (ФОТО)

Квітень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1017 | Коментарі: 0

У місті Долинська рятувальники ліквідували пожежу електрощитової у одному з гаражів кооперативу «Антилопа», розташованого на відстані приблизно кілометра від житлового масиву.

Пожежу, яка виникла через коротке замикання електромережі, помітив охоронець гаражного кооперативу і одразу зателефонував до служби порятунку. За відсутності власників, щоб не гаяти ні хвилини, рятувальникам довелося спочатку відкривати металеві ворота за допомогою спеціального інструменту, а вже потім гасити пожежу. На щастя, крім кіптяви на стіні та пошкоджених електродротів, великої шкоди вогонь не наробив. Сусідніх гаражів він також не торкнувся. Автомобіля у гаражі не виявилось, зате було врятовано два мотоцикли, один з яких – вартісна іномарка.

Долинська: ліквідовано пожежу у гаражі (ФОТО)

Прес-служба Управління ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool