Добровольчі сили оборони Кіровоградщини навчаються домедичній допомозі (ФОТО)

Серпень 08, 2022 | Новини | Переглядів: 1674 | Коментарі: 0

Тренінги з надання першої домедичної допомоги проходять добровольчі сили оборони Кіровоградщини. Наразі заняття тривають для добровольців Кропивницької громади. 

Добровольчі сили оборони Кіровоградщини навчаються домедичній допомозі (ФОТО)

Добровольчі сили оборони Кіровоградщини навчаються домедичній допомозі (ФОТО)


Про це повідомив координатор добровольчих сил оборони, голова обласної ради Сергій Шульга сьогодні, 8 серпня.

«Кваліфіковані інструктори займаються з нашими добровольцями. Це працівники обласної екстренки. Кожен учасник повинен отримати базові знання, як поводитися у критичних ситуаціях. У першу чергу важливо навчитися без остраху надавати першу допомогу, а можливо і навіть рятувати комусь життя», - зазначив Сергій Шульга.

Раніше повідомлялося, що працівники центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в області доєдналися до добровольчих сил оборони Кіровоградщини й забезпечуватимуть роботу медичного напрямку


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool