Добровеличківський район: відбулась робоча зустріч щодо створення Центру безпеки громадян

Червень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 730 | Коментарі: 0

31 травня заступник начальника Управління ДСНС України в області полковник служби цивільного захисту Вадим Янішевський провів робочу зустріч з головою Тишківської сільської ради Добровеличківського району Петром Кулішем, під час якої обговорено питання організації виконання капітального ремонту підрозділу місцевої пожежної охорони. 

На теперішній час у підрозділі МПО громади здійснюється цілодобове чергування на пожежному автомобілі АЦ-40(131)137А.

Також було запропоновано на розсуд громади розглянути можливість створення на базі місцевого підрозділу пожежної охорони Центру безпеки громадян, який би забезпечував ліквідацію пожеж та інших надзвичайних подій чи ситуацій на території Тишківської об’єднаної територіальної громади.

Питання щодо належного функціонування та забезпечення відповідної матеріально-технічної бази підрозділів місцевої пожежної охорони – на особистому контролі у начальника Управління ДСНС в області полковника служби цивільного захисту Віталія Миронюка.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool