«Добрі дяді» з СЕС накладали штрафи менші, ніж передбачено законом

Травень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1059 | Коментарі: 1

Прокуратурою Ульяновського району виявлено порушення дотримання адміністративного законодавства в діяльності Ульяновської санітарно-епідеміологічної служби. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

За результатами перевірки, зокрема, виявлено факти накладення штрафів у меншому розмірі, ніж це передбачено статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення. В інших випадках працівники СЕС не оголошували та не вручали постанови про адміністративні стягнення. До того ж, при розгляді всіх без виключення справ та призначенні покарань ними не враховувались пом’якшуючі чи обтяжуючі вину обставини тощо.

Прокурор Ульяновського району вніс подання на ім’я керівника місцевої санітарно-епідеміологічної станції. Як результат: до дисциплінарної відповідальності притягнуто 5 посадовців Ульяновської СЕС.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool