До загального фонду міського бюджету надійшло 220,5 мільйона гривень

Травень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 934 | Коментарі: 0

Стан виконання міського бюджету за чотири місяці 2012 року став головною темою обговорення на нараді міського голови Олександра Саінсуса з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 7 травня.

За інформацією начальника фінансового управління Любові Бочкової у січні – квітні поточного року до загального фонду міського бюджету надійшло 220, 5 мільйона гривень, що на 15% більше, ніж за анлогічний період минулого року. У той же час, підкреслила Любов Бочкова, власні надходження склали 97,9 мільйона гривень, що становить 94,8% від запланованого показника. На 2 мільйона гривень меншою виявилась і дотація вирівнювання з державного бюджету, повністю її отримали лише 3 травня.

Любов Бочкова відзначила, що головним чинником недовиконання плану власних надхджень стало зменшення, порівняно із прогнозованим, збору потатку з доходів фізичних осіб. За чотири місяці його недобрали 5,4 мільйона гривень. На 126 тисяч гривень недовиконані і надходження від плати за землю.
Олександр Саінсус доручив фінансовому управлінню спільно з податковими органами підготувати план заходів, який би забезпечив стабілізацію надходжень до міського бюджету і його 100% виконання за підсумками першого півріччя 2012 року.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool