До відома громадян Кіровоградщини

Лютий 26, 2018 | Новини | Переглядів: 977 | Коментарі: 0

Інформація щодо об’єктів, на які не поширюється мораторій на проведення планових заходів держнагляду (контролю) у 2018 році

Уряд затвердив перелік органів державного нагляду (контролю), на які не поширюється дія Закону України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».

Відповідний перелік затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2017 р. № 1104 та оприлюднений на сайті Урядового порталу. Ця постанова набрала чинності з дня її опублікування 23.02.2018 та діє до 31.12.2018 включно.

До переліку включено органи, на сфери діяльності яких не поширюється дія мораторію на проведення планових заходів державного нагляду (контролю) у 2018 році.

Зокрема, зазначається, що під дію мораторію не підпадає діяльність ДСНС та її територіальних органів (в частині здійснення державного нагляду (контролю) стосовно закладів оздоровлення та відпочинку дітей, закладів дошкільної освіти, загальної середньої освіти, професійної (професійно-технічної) освіти, спеціалізованої освіти, інтернатних закладів, а також суб’єктів господарювання з високим ступенем ризику (у тому числі об’єктів паливно-енергетичного, військово-промислового комплексів, об’єктів підвищеної небезпеки, хімічно-небезпечних об’єктів та об’єктів висотного будівництва).

Також виводяться з-під дії мораторію Держпродспоживслужба, ДФС, Мінприроди, Антимонопольний комітет, Держспецзв’язку, Держлікслужби, Держгеонадра, Держгеокадастр, НКРЕКП, НКЦПФР, Державіаслужба, Держаудитслужба, Держекоінспекція та ін.

Такий підхід до формування переліку органів державного нагляду (контролю) застосовано з метою забезпечення розвитку підприємництва, а також забезпечення контролю за найбільш вразливими та ризикованими сферами суспільних відносин та виконання міжнародно-правових зобов'язань України.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool