До уваги водіїв! Штормове попередження по Україні!

Грудень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 946 | Коментарі: 0

За інформацією Гідрометцентру, 11 грудня в Україні складні погодні умови: мокрий сніг, налипання мокрого снігу, туман, видимість 200­500м. На дорогах ожеледиця!

Державтоінспекція України звертається до водіїв з проханням неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, уважно стежити за прогнозами синоптиків та повідомленнями ДАІ.

Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищуйте швидкість, в умовах недостатньої видимості рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу ДАІ або аварійні служби. Не будьте байдужим, можливо завтра допомога знадобиться саме вам.

Крім того, ДАІ рекомендує водіям під час різкого ускладнення погодних умов по можливості утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим хто виїхав бути максимально уважними та обережними за кермом.
Прес­служба Департаменту ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool