До уваги вкладників Ощадбанку

Квітень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1221 | Коментарі: 0

Компенсацію вкладники "Ощадбанку" зможуть отримати готівкою

 

З 1 червня 2012 року громадяни України зможуть отримувати компенсацію втрат від знецінених грошових заощаджень, вкладених до 2 січня 1992 року в установи Ощадного банку СРСР, що діяли на території України. Відповідну постанову прийняв Кабінет Міністрів на засіданні 23 квітня.

Так, Уряд визначив порядок перерахування коштів з Державного бюджету України до ПАТ «Державний ощадний банк України» та визначив механізм виплати громадянам компенсацій у 2012 році.

Прем’єр-міністр України Микола Азаров наполягав, щоб виплата компенсацій здійснювалася готівкою. Це і передбачено розробленим на його доручення механізмом виплат. Слід зазначити, що тільки на бажання отримувача йому може бути видана платіжна картка, а компенсаційні гроші можуть розміщуватися на депозитному рахунку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool