До уваги вчителів фізичної культури Кіровоградщини

Вересень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1309 | Коментарі: 0

На жаль, протягом останніх років розвитку спорту та популяризації здорового способу життя в Україні з боку держави приділялося мало уваги.

Виходячи з розуміння суспільної важливості популяризації здорового способу життя, Громадською організацією «Фонд підтримки молодіжного та олімпійського плавання», було визначене пріоритетне завдання – сприяння розвитку фізичної культури та спорту серед населення, створення умов для навчання дітей плаванню та відбудова сучасної спортивної інфраструктури, доступної для масового відвідування. Ми розуміємо, що без освітніх проектів, спрямованих на популяризацію здорового способу життя, неможливо створити здорову націю.
За час своєї діяльності Фонду реалізовується низка соціальних проектів, один із яких – Перший міський Форум учителів фізичної культури.
Форум учителів фізичної культури, який відбудеться 24 вересня 2012 року в приміщенні Українського дому (вул. Хрещатик, 2) – це масштабна акція, де за методикою «рівний – рівному» обговорюватимуться можливості впровадження інноваційних методів та методик викладання фізичної культури в школах м. Києва. Адже, недостатність знань, методичних та фахових навичок в роботі з дітьми, створює значні труднощі для якісного проведення уроків фізкультури.
Саме тому, ця проблема спонукала нас до організації даного Форуму з метою спільного пошуку нових освітніх та виховних технологій, впровадження нетрадиційних форм і методів навчання та виховання.
Впровадження та використання новітніх методик надасть можливість встановити у викладацькій роботі різні форми взаємодії «учитель-учень», що допоможе спрогнозувати позитивне ставлення вихованця до уроку фізкультури та спорту.
Серед учасників Форуму – провідні викладачі та вчителі фізкультури, вчителі-методисти, експерти в галузі фізичної культури та спорту, представники громадських організацій, «зірки» спорту – особистості, досвід яких допоможе організувати інноваційну систему фізкультури, що забезпечить ефективне формування у школярів позитивної мотивації до здорового способу життя.

Президент Фонду,
Срібний призер Олімпійських ігор,
Чемпіон світу та Європи з плавання
Денис Силантьєв
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool