До уваги платників податків. Черговий on-line.

Липень 27, 2011 | Новини | Переглядів: 1201 | Коментарі: 0

29 липня 2011 року ДПА у Кіровоградській області заступає на чергування по країні! Ви маєте змогу поставити запитання та отримати відповіді  на сайті (www.sta.kr.ua). Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Натисніть кнопку „Черговий ON-LINE!” і спілкуйтеся з фахівцями ДПС у режимі реального часу з 10 до 17-ої години. На Ваші питання буде відповідати  першийзаступник голови ДПА у Кіровоградській області Сергій Васильович Колотуха.

Сервіс безкоштовний.

Для платників податків цей проект є систематизованим механізмом постійного спілкування з фахівцями регіональних органів ДПС у плановому форматі. Тобто щодня по черзі (одна за одною) 27 регіональних податкових адміністрацій України надаватимуть консультаційну та роз’яснювальну допомогу платникам податків на спеціалізованому бухгалтерському порталі.

Ласкаво просимо на новий сервіс „Черговий по країні”!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool