До уваги перевізників та експедиторів міжнародних вантажів !

Лютий 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1153 | Коментарі: 0

Кіровоградська митниця інформує, що з 6 лютого 2012 року підприємствам буде надано можливість проходити попередній документальний контроль у прикордонних митницях за допомогою електронних копій документів, які необхідні для проходження такого контролю.

 

Держмитслужбою створено програмно-інформаційний комплекс (ПІК) для розміщення  електронних копій документів, необхідних для здійснення відповідного виду державного контролю у формі попереднього документального контролю в пунктах пропуску через державний кордон (далі – ПДК).

У зазначеному ПІК передбачається розміщення електронних копій документів, необхідних для здійснення ПДК (перелік додається), які можуть подаватися прикордонній митниці у формі копії, засвідченої суб’єктом зовнішньоекономічної діяльності, якому видано такий документ

Електронні копії зазначених документів можуть направлятися засобами електронної пошти на електронну адресу Держмитслужби України edecl_vmd@customs.gov.ua підприємством, включеним до Реєстру підприємств, допущених до електронного декларування, із засвідченням їх електронним цифровим підписом уповноваженої посадової особи такого підприємства.

Після позитивних результатів перевірки електронного цифрового підпису, електронні копії документів розміщуються у відповідному розділі вказаного ПІК.

Якщо у ПІК розміщено електронну копію дозвільного документа, то відсутність паперової копії такого документа у комплекті поданих перевізником або експедитором, чи уповноваженою особою товаросупровідних (товаротранспортних) документів, не є підставою для припинення здійснення ПДК.

Перелік документів, необхідних для здійснення відповідного виду державного контролю у формі ПДК, які можуть подаватися митному органу в пункті пропуску через державний кордон у формі копії, засвідченої суб’єктом зовнішньоекономічної діяльності, якому видано такий документ

Код  

Найменування  

5042

 

Дозвіл на ввезення на територію України тварин, продуктів тваринного походження, репродуктивного матеріалу, біологічних продуктів, патологічного матеріалу, ветеринарних препаратів, субстанцій, кормових добавок, преміксів та кормів (Держкомветмедицини) 

5132

Висновок, що відходи Зеленого переліку не підпадають під дію пунктів 6 - 33 Положення про контроль за транскордонним перевезенням небезпечних відходів та їх утилізацією/видаленням (Мінприроди України) 

5300

Реєстраційне посвідчення про державну реєстрацію ветеринарних препаратів, кормових добавок, префіксів та готових кормів (Мінагрополітики України)

9982

Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи

9983

Карантинний дозвіл, що видається Держветфітослужбою


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool