До уваги мисливців Кіровоградщини!

Березень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1215 | Коментарі: 1

З метою своєчасної підготовки до сезону полювання 2012/2013 років, Кіровоградське обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляє, що обмін контрольних карток обліку добутої дичини і порушень правил полювання відбувається з понеділка по п`ятницю з 8 до 16 години за адресою: м. Кіровоград, вул. Тимірязєва, 76, 5 поверх, кабінет № 1.

Громадяни України, які виявили бажання стати мисливцем, складають екзамен в обласному управлінні. Під час екзамену перевіряються знання Закону України «Про мисливське господарство та полювання», біології диких тварин, правил техніки безпеки при проведені полювань.

В 2011 році 459 жителів Кіровоградщини склали екзамени та отримали посвідчення мисливця (найбільше мешканців Кіровоградського та Новоархангельського районів – 113 та 37 відповідно).
На початок 2012 року в області зареєстровано 19125 мисливців, проте згідно даних користувачів мисливських угідь участь у полюванні приймає близько 5500 чоловік, найбільше – на хутрового звіра.

О. Кваша, завідувач сектором мисливського господарства Кіровоградського ОУЛМГ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool