До уваги мешканців Кіровоградщини!

Грудень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

Управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ Нацполіції України (далі – Управління) попереджає населення про відповідальність за незаконні валютні операції та розповсюдження купюр із ознаками підробки під час їх здійснення.

Згідно зі ст. 162 КУпАП «Порушення правил про валютні операції» за незаконне скуповування, продаж, обмін, використання валютних цінностей як засобу платежу або застави, передбачено відповідальність у вигляді попередження або накладення штрафу від тридцяти до сорока чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією валютних цінностей.

При цьому, нагадуємо, що адміністративну відповідальність за порушення правил про валютні операції несе не тільки особа, у якої здійснюється обмін («валютчик»), а також і громадяни, які користуються протиправними послугами.

Протягом 2015-2016 років правоохоронцями складено 21 адміністративний протокол стосовно осіб, які здійснювали незаконні валютні операції.

Ураховуючи зазначене, Управління радить здійснювати валютні операції тільки в банківських установах та пунктах обміну валют, що мають відповідні дозвільні документи.

УЗЕ в Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool