До уваги мешканців Кіровоградщини! Конкурс малюнків!

Березень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1319 | Коментарі: 0

Національний банк України оголошує II Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків на тему "Національний банк майбутнього"

Усі діти віком від 9 до 15 років, які бажають узяти участь у Конкурсі, мають подати свої малюнки (формат А3) разом з анкетою учасника Конкурсу та резюме до 22 квітня 2013 року до Управління Національного банку України в Кіровоградській області за адресою: 25006, м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 33, поштою або власноруч. У разі надсилання малюнка поштою, обов’язково зазначити на конверті напис "На конкурс дитячих малюнків".

Також кожен учасник Конкурсу надає своє кольорове фото (електронний варіант) з обов’язковим зазначенням прізвища, ім’я та по батькові на електронну адресу Управління: press@kr.bank.gov.ua.

Вимоги до конкурсних робіт:

Участь у Конкурсі можуть брати лише індивідуальні дитячі роботи (колективні роботи не розглядаються).

Стиль і форма малюнка обираються автором на власний розсуд відповідно до загальної теми Конкурсу.

Подані на Конкурс роботи можуть бути виконані в довільній графічній чи живописній техніці на аркушах паперу формату А3.

На звороті малюнка обов’язково зазначаються прізвище, ім’я, поштова адреса, клас та назва навчального закладу учасника, контактні телефони батьків або опікунів.

Подані на Конкурс роботи не рецензуються та не повертаються.

Більш детальну інформацію про проведення ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків на тему «Національний банк майбутнього» розміщено на офіційному сайті Національного банку України за адресою http://www.bank.gov.ua.

За довідками звертатись до Управління Національного банку України в Кіровоградській області за телефонами (0522) 35-80-13, 35-80-14.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool