До уваги мешканців Кіровограда, які перебувають на квартирному обліку

Липень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 1648 | Коментарі: 0

Громадянам, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітету Кіровоградської міської ради, необхідно терміново оновити свої облікові дані. На цьому наголосив сьогодні, 23 липня, під час прес - конференції у міській раді начальник відділу ведення обліку житла Валерій Пількін.

  За його словами, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2011 року № 238 "Про Єдиний реєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов" передбачено формування Реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов, як автоматизовану систему збирання, накопичення та надання інформації про таких громадян.

З метою внесення даних та формування Реєстру, забезпечення мешканців міста доступним житлом просимо громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання, надати до відділу ведення обліку житла Кіровоградської міської ради за адресою: м.Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 41, кім.136 (середа з 9.00 до 12.00 та четвер з 14.00 до 17.00) наступні документи:

1. Довідка з місця проживання про склад сім'ї та реєстрацію (форма № 3).
2. Архівна довідка з ОКП «Кіровоградське обласне об’єднане бюро технічної інвентаризації» (вул. Калініна, 12) про наявність або відсутність приватного житла на всіх дорослих членів сім’ї.
3. Довідка з місця роботи про перебування на квартирному обліку (для громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем роботи ).
4. Копії паспортних даних та ідентифікаційного коду на всіх дорослих членів сім’ї.
5. Копія свідоцтва про народження на неповнолітніх дітей.
6. Копії пільгових документів при наявності.

У разі відсутності відповідних документів, громадяни не будуть включатися до Єдиного державного реєстру, попередив Валерій Пількін.
Відповідно до змін до Житлового кодексу Української РСР (ст. 42), які вступили в дію з 01 січня 2013 року, не мають права на отримання житла ті громадяни, які не внесені до Єдиного державного реєстру осіб, які потребують поліпшення житлових умов.
Кабінет Міністрів України 23.03.2013 року ухвалив Постанову №210 щодо завершення формування Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов, до жовтня 2013 року.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool