До уваги мешканців Кіровограда, які декларують свої доходи

Лютий 05, 2014 | Новини | Переглядів: 1030 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОДПІ повідомляє, що з 1 січня 2014 року стартувала кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2013 року.

Згідно із положеннями Податкового кодексу України термін подання річної податкової декларації про майновий стан і доходи встановлено до 1 травня року, що настає за звітним.
Отримати консультації щодо заповнення декларацій про доходи, податкової знижки та подати декларації громадяни можуть, звернувшись до ЦОПП Кіровоградської ОДПІ за адресою: м.Кіровоград, вул. Глінки,2 .
Податкові декларації про майновий стан і доходи громадян подаються за місцем податкової реєстрації (згідно паспортних даних). Отримати вичерпну консультацію можна, зателефонувавши за номерами: 30-40-84.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool