До уваги кіровоградських платників податків, які здійснюють розрахункові операції з використанням касових апаратів!

Лютий 28, 2013 | Новини | Переглядів: 854 | Коментарі: 0

На вимогу Закону України від 6 липня 1995 року №265/95-ВР "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг" з 1 січня 2013 року почалося підключення зовнішніх модемів до реєстраторів розрахункових операцій, які забезпечують передачу інформації про виторги до органів ДПС.

 Граничні терміни завершення процедури підключення вичерпуються.
Тож, вже зараз необхідно платникам податків, які здійснюють розрахунки через реєстратори розрахункових операцій типу mini - 500.02 МЕ з версією внутрішнього програмного забезпечення 52-07, звернутися до сервісних центрів по обслуговуванню касової техніки з метою доопрацювання існуючої касової техніки та приєднання до неї відповідних модемів для передачі звітної інформації або придбання реєстраторів розрахункових операцій нового покоління, що створюють контрольну стрічку в електронній формі та містять вбудовані модеми. Тож не зволікайте!
Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool