До уваги бізнесменів Кіровоградщини!

Вересень 20, 2011 | Новини | Переглядів: 1299 | Коментарі: 0

Одеська залізниця пропонує орендаторам 7 вагонів-ресторанів. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі ОЗД

Станом на 1 вересня 2011 року у складах пасажирських поїздів курсують 6 вагонів-ресторанів за напрямками Одеса-Москва, Миколаїв-Москва (по 3 состави на напрямок). Ще один вагон перебуває у резерві залізниці. Проте існує можливість задіяти вагони-ресторани у в складі поїздів за іншими напрямками, попередньо погодивши це із залізницею.
Для оренди вагону-ресторану орендатору необхідно укласти договір із залізницею терміном на один рік із можливістю пролонгації. Вартість оренди залежатиме від рентабельності маршруту курсування поїзда та вартості щомісячних витрат на утримання вагона (ремонт, екіпіровка паливом, водою тощо).
Залізниця передаватиме в оренду вагони-ресторани виключно на конкурсних умовах – це можуть бути тендер, конкурс бізнес-планів або аукціон. Обов’язковим для орендаторів є дотримання вимог безпеки руху, пожежної безпеки та санітарних правил з організації пасажирських перевезень.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool