До уваги батьків багатодітних сімей!

Лютий 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1558 | Коментарі: 0

Відділ сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради звертає Вашу увагу, що відповідно до Закону України “Про охорону дитинства“ багатодітна сім'я - це сім'я, в якій подружжя (чоловік та жінка) перебуває у зареєстрованому шлюбі, разом проживає та виховує трьох і більше дітей, у тому числі кожного з подружжя, або один батько (одна мати), який (яка) проживає разом з трьома і більше дітьми та самостійно їх виховує.

З 1 січня 2012 року до складу багатодітної сім'ї включаються також діти, які навчаються за денною формою навчання у загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах, - до закінчення навчальних закладів, але не довше ніж до досягнення ними 23 років. 

Більш детальну інформацію можна отримати у відділі сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради за адресою:

м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 41 кім. 313 або за телефоном 24-34-97

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool