До проекту «Соціальна картка» у Кіровограді долучиться і сфера послуг

Грудень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 2245 | Коментарі: 0

Сьогодні, 15 грудня, Кіровоградська міська рада затвердила Положення про соціальний проект “Соціальна картка”, який реалізується в обласному центрі з ініціативи міського голови Андрія Райковича.

Прийнятим положенням передбачається, що пунктом оформлення та видачі “Соціальних карток”, які даватимуть право на часткове звільнення певних категорій осіб від оплати за товари в рамках реалізації проекту, буде відділ соціальної підтримки населення Кіровоградської міської ради.

Партнерами проекту стануть роздрібні торгово – сервісні підприємства, які виявили бажання взяти участь у соціальному проекті, направленому на створення прозорого і ефективного механізму допомоги соціально – незахищеним категоріям громадян.

За пропозицією депутата Олександра Цертія, перелік підприємств – учасників проекту “Соціальна картка” був розширений, щоб до нього мали змогу долучитися соціально відповідальні підприємства сфери побутового обслуговування.
Передбачається, що розмір знижки в рамках проекту має бути не меншим 10% від роздрібної ціни товару чи вартості послуг.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool