До поліції на Кіровоградщині громадяни здали 163 одиниці зброї

Листопад 02, 2017 | Новини | Переглядів: 721 | Коментарі: 0

Такі результати місячника добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що проводився на території області.

Із загальної кількості зданого – 1 карабін армійського зразка, 4 незареєстрованих мисливських нарізних карабіни, 3 обрізи, 56 незареєстрованих мисливських гладкоствольних рушниць, 4 мисливські ножі.

Крім того, жителями області було добровільно здано 226 набоїв до зброї армійських зразків, 45 снарядів, 61 міну, 4 гранати та 1 запал, 1 РПГ 22 та 15 грамів вибухівки, 2 незареєстровані пристрої для відстрілу гумових куль та 1 газовий пістолет.

Також у рамках місячника громадяни здали до поліції 5 одиниць вогнепальної нарізної зброї, яка раніше перебувала на озброєнні об’єктів дозвільної системи, 4 мисливських нарізних карабіни, 81 гладкоствольну рушницю, 6 пристроїв для відстрілу гумових куль, 8 газових пістолетів, револьверів, які раніше належали жителям області та прийшли у стан непридатний для подальшого використання.
Завдяки довільній здачі незареєстрованої зброї та боєприпасів від кримінальної відповідальності звільнено 23 громадян.

За матеріалами дозвільної системи управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool