До ОВС Кіровоградщини надійшло понад 10 тисяч звернень громадян

Січень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 1148 | Коментарі: 0

Переважну більшість із загальної кількості звернень становлять заяви (понад 88 %), решта - скарги та пропозиції.

За підсумками розгляду більше 4600 звернень задоволено, за понад 2200 заявами громадянам відмовлено, 871 визнано обґрунтованими, 1237 – необґрунтованими. Також 190 скарг громадян, що надійшли до ОВС, визнано обґрунтованими, 950 - необґрунтованими. Інші звернення перебувають на розгляді та направлені за належністю до органів та підрозділів УМВС в області. Враховано 25 пропозицій громадян.
Понад 1160 звернень стосувалися неналежних дій або бездіяльності правоохоронців. З них 711 скарг надійшло безпосередньо на адресу керівництва обласного апарату. За результатами проведених перевірок 118 звернень громадян визнано обґрунтованими, винних працівників притягнено до дисциплінарної відповідальності.
На особистий прийом до керівництва Управління та галузевих служб УМВС Кіровоградщини протягом 12 місяців минулого року звернулося понад 1190 громадян, із них 450 – на особистий прийом до очільника відомства. Керівниками міськрайорганів внутрішніх справ на місцях упродовж 2014 року прийнято більше 2300 жителів області.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool