До органів поліції Кіровоградщини здали майже 170 одиниць зброї

Серпень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 775 | Коментарі: 0

Жителі області мали можливість добровільно здати зброю, боєприпаси, вибухові матеріали та спеціальні засоби самозахисту, у рамках відповідного місячника, що проводився з 1 по 31 липня 2016 року.

Загалом до відділів та відділень поліції за період проведення заходів громадянами було здано: 167 одиниць вогнепальної зброї, з яких 26 незареєстрованих мисливських гладкоствольних рушниць, 1 гвинтівка «Мосіна», 1 утинок нарізного карабіну, 1 пістолет та 1 револьвер часів

Другої світової війни, а також – 3 гранати Ф-1 та один запал, 172 набої до зброї армійських зразків та 25 набоїв до мисливської нарізної зброї, 2 незареєстрованих мисливських ножі та 1 штик-ніж часів Другої світової війни, 3 пристрої для відстрілу гумових куль та 1 незареєстрований газовий пістолет.

Серед зданого 4 мисливських нарізних карабіни, 130 мисливських гладкоствольних рушниць, 3 спеціальних засоби для відстрілу набоїв заряджених речовинами сльозоточивої та дратівної дії та 1 пристрій для відстрілу гумових куль, які раніше були зареєстровані та прийшли в стан непридатний для подальшого використання.
Завдяки добровільній здачі до органів поліції незареєстрованої зброї та боєприпасів від кримінальної відповідальності звільнено 8 громадян.

За матеріалами управління превентивної діяльності ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool