До міського бюджету надійшло 276,2 мільйона гривень

Червень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1135 | Коментарі: 0

Виконання міського бюджету за 5 місяців поточного року стало головною темою обговорення на щопонеділковій нараді міського голови Олександра Саінсуса з керівниками виконавчих органів міської ради.

За інформацією начальника фінансового управління міської ради Любові Бочкової, в період з січня по червень 2012 року до загального фонду міського бюджету надійшло 276,2 мільйона гривень, що на 16,6% більше, ніж у відповідному періоді минулого року. Власні надходження склали 121,4 мільйона гривень, 57,7 мільйона гривень Кіровоград отримав дотацій та 97,1 мільйона гривень субвенцій з державного та обласного бюджетів.
Головний бюджетонаповнюючий податок з доходжів фізичних осіб, відзначила Любов Бочкова, вдалося зібрати в сумі 98,5 мільйона гривень. Це на 10,2% більше минулорічного показника, проте на 6,5 мільйонів гривень менше від запланованого. Фактично виконані прогнозовані показники плати за землю – 18,2 мільйона гривень.
Олександр Саінсус доручив під час наради своїм профільним заступниками проаналізувати стан надходжень податку з доходів фізичних осіб та спільно з податковими органами визначити шляхи виконання плану надходжень за перше півріччя 2012 року. Особливу увагу міський голова звернув на роботу з боржниками до міського бюджету, адже станом на сьогоднішній день податковий борг кіровоградських підприємств складає 26,5 мільйонів гривень.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool